Sánchez Loring coordina el Taller: «El estallido del drama»


Por Lucho Gasca

   Dionisio Sánchez Loring coordina  un Taller de 20 horas titulado: “El estallido del drama”. Taller de dramaturgias contemporáneas  El taller se desarrolla de Octubre a Diciembre de 18.30 a 20.30 horas

   Desvío, ruptura, rodeo, exabrupto, vadeo, estallido… se realiza un taller presencial de dramaturgias contemporáneas. De octubre a diciembre estaremos leyendo y escribiendo como si se fuera a acabar el mundo en el Teatre Principal de Maó ¡Muy pocas plazas!

   Más información sobre cursos e inscripciones: https://teatremao.com/tallers-formatius/

Proposta:

  Aquest curs teòric-pràctic està pensat pera dramaturgs, intèrprets i totes aquelles persones interessades en l’escriptura teatral i la creació contemporània .

   L’objectiu principal del taller és que els participants s’apropin a la pràctica de l’escriptura dramàtica
a través de diferents estratègies i exemples que els permetin desenvolupar la seva pròpia visió creadora.

   Observarem alguns desplaçaments textuals que han anat transformat el ‘drama clàssic’ en el que avui entenem com dramatúrgia contemporània en la seva variada amplitud.

   Cada sessió partirà d’un concepte clau, o mecanisme textual, il·lustrat a partir d’algunes lectures recomanades, i la seva posada en pràctica mitjançant l’elaboració d’escenes. D’especial importància serà el comentari conjunt de les lectures proposades en les sessions, així com la devolució grupal de les mostres produïdes pels participants .

   A la fi del taller, cada participant seleccionarà un text generat durant el mateix per formar part d’una lectura dramatitzada es durà a terme al Teatre Principal de Maó durant el mes de gener.

El coordinador: https://sanchezloring.com/

Artículos relacionados :