Carlos Jiménez Obis, promesa del Baloncesto

139CarlosP
Por Jomar

    Carlos Jiménez Obis, hijo de Eduardo Jiménez (colaborador del Pollo) es una sólida promesa del baloncesto, empieza a destacar en su nuevo club el Sabadell-Bàsquet en la ciudad de Sabadell (Barcelona)

    Carlos Jiménez Obis es un destacado seguidor de “El Pollo Urbano”, desde su infancia, así como del Real Zaragoza CF y el Utebo FC, población en la que tiene su casa.

    Carlos fue con el equipo de las Escuelas Pías, campeón de Barcelona y de Cataluña, en la temporada 2010-2011.

    Este año ha fichado por el club Sabadell-Bàsquet

    Veamos lo que dicen en la crónica a los medios por parte del club

Crònica a mitjans,.. Comunicació Sabadell Bàsquet.

Sabadell Bàsquet 99 – Santa Perpetua 67

Encara amb la baixa de Roger Altimira, lesionat a les fases del mes d’Agost i amb Enric Renom tocat tota la setmana , Sabadell Bàsquet desprès de la seva important victòria de la setmana passada a Sant Adrià , va tornar a demostrar que es un dels equips nomenats a ser a la part alta de la classificació al final de temporada , si el equip segueix mostrant aquesta cara seriosa i competitiva sigui quin sigui el resultat i el equip que tingui al davant. En un partit menys plàcid del que el marcador indica, es va imposar amb contundència a un animós i lluitador Santa Perpetua.

El primer quart ens va donar la millor cara del equip visitant, amb una molt bona tensió defensiva i explotant les mancances defensives locals , sobretot (i això va ser així durant tot el partit) el mal control del rebot defensiu , mes motivat per les errades en aquest aspecte dels homes exteriors en parar als seus pars , que no per el treball del homes interiors que va ser correcte. 16-12 al final, tot i que no va ser fins els darrers moments del quart quan el equip local es va possar per davant.

Casajoana, Casals i Sanahuja ( els mes regulars i eficients del equip local en el partit de diumenge , juntament amb Joan Cuevas ) es van encarregar que l’arrancada no massa brillant dels de Luis Dalmau , no anés mes enllà.

Va ser en el segon quart , en 5 minuts inspirats de Devesa i Sanahuja quan el equip local va obrir distàncies en el marcador que ja no va deixar i va anar augmentant . Un parcial 31-17 amb uns grans 5 minuts de joc d’atac (4 dels 9 triples del equip en aquest quart) van deixar el partit quasi vist per sentencia . 47-29.

El tercer i darrer quart encara que Sabadell Basquet va anar pujant la seva diferencia van ser entretinguts i treballats per els dos equips i bona part de culpa la te el equip visitant que mostrant un bon nivell , en cap moment li va perdre la cara al partit i el va lluitar fins el final.

A mes dels ja anomenats , destacar també el treball del pivot Carlos Jimenez ,dia a dia augmentant mes i mes la seva aportació i ajuda al equip en una posició que tan necessita.

El dissabte que ve, un nou capítol d’aquest Campionat de Catalunya Interterritorial per els locals, aquest cop amb desplaçament a Granollers.

Parcials : 16-12  31-17  26-19 i 26 -19

Anotadors: Devesa 7, Sanahuja 26,Casajoana 16, Cuevas 20, Altimira, Renom, Jiménez 6, Casals 22, Contreras 2, Berga.

O.Y.

Artículos relacionados :